Van afval naar product met http://www.akwadraat.nl/

a2 Kwadraat Consultancyhttp://www.akwadraat.nl/

Het bedrijf a2 Kwadraat Consultancy helpt gemeente en instanties met het behalen van hun doelen/ambities op het gebied ‘van afval naar product’.
Het optimaliseren van de afvalketen kan al worden gerealiseerd met het tegenhouden van iets wat afval kan worden, maar gaat een stapje verder met de VANG doelstellingen (van afval naar grondstof). Goed en logisch denken met goede creatieve mensen hoort daarbij. Alles op tafel gooien, want zo kom je vaak op de beste ideeën en dat op allerlei duurzame manieren. a2 Kwadraat Consultancy maakt gebruik van social return, dat wilt zeggen dat meer werkgelegenheid creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Zij maken ook een beoordelingscriteria om het beste uit je bedrijf te halen en je doelen te laten bereiken.
Recycle Service en luierrecycling zijn nieuwe betrokken mogelijkheden op landelijk niveau.
Voor meer informatie kun je de site bekijken http://www.akwadraat.nl/ .

De ervaring met a2 Kwadraat Consultancy

Ik heb een goede ervaring gehad met het bedrijf a2 Kwadraat Consultancy, want zij hebben mijn instantie goed bekeken  en geluisterd naar onze wensen/ behoeften en doelen. Aan de hand daarvan heeft het bedrijf a2 Kwadraat Consultancy een beoordelingscriteria gemaakt en ons beoordeeld. Dit om ervoor te zorgen dat mijn instantie meer rendement kan realiseren uit het dagelijks werk wat we uitvoeren. Met kritiek en complimenten kom je er wel zei de man die het beoordelingscriteria ( een week ) bijhield bij mijn instantie. Hij heeft onze dromen/ambities en doelen weten te behalen en ons het vertrouwen gegeven om door te groeien met waar wij elke dag mee bezig zijn. Ben jij ook op zoek naar een bedrijf die je doelen wat betreft van afval naar grondstof kan realiseren? Ik adviseer dan de site http://www.akwadraat.nl/ te bekijken en eventueel contact op te nemen met de werknemers van het bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *